Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fekete hét

2010.01.18

Az elmúlt időszakban befogott, eredeti gazdájukat kereső kutyák a telepen:

1. Bundás:

01.06-án került be, Szentendre, Gyöngyvirág utcából. 10 éves szuka. Gazdája megkerült, de sajnos nem tud érte jönni, így új gazdit keres! Emlődaganat eltávolítás és ivartalanítás után örökbe fogadható.

 

 

2. Egon:

01.06-án került be, Szentendre, Gyöngyvirág utcából. Fiatal, akita keverék kan. Barna nyakörve van. Hátsó lábán infúzió nyoma.

 

 

3. Buch:

01.09-én került be Szentendre, Kőzúzó utcából. Idősödő, talán bullmasztiff vagy tosa ? keverék kan (nincs tetkója). Fél szemére vak.

 

 

4. Nagytestű talán németjuhász keverék skót juhászos arccal. Pilisszentlászlóról lett befogva, 01.13-án. Nem túl barátságos.

 

 

5. Keverék kan, a fülei állnak, csak a képen hátracsapja őket, 01.14-én került be Pomázról. Félénk, de kedves kutyus, a pórázt egyáltalán nem ismeri.

 

 

Az elmúlt időszak a telepen már bentlévő kutyák szempontjából sem volt eseménytelen. Rod, a nagyon-nagyon idős németjuhászunk szája meg lett műtve, mert teli volt fekélyekkel, és vérzett neki. Ubul bácsi feneke is újra meg lett műtve, két öklömnyi daganat került eltávolításra. Sajnos embólia lépett fel a műtét után, így szegény Ubul bácsi átment a Szívárványhídon.


 

Nagyon-nagyon ritkán szokott kutya meghalni a telepen, de a héten nagyon ránk jár a rúd.
Sajnos Ubul bácsi után Rex is átment a Szívárványhídon. Neki nem volt semmilyen műtéte, délelőtt rosszul lett, és hiába látta el rögtön az állatorvos, másnap reggelre holtan feküdt a betegkennelben. Nem volt már fiatal, de nagyon kedves, okos, tanított kutyus volt.


Nyugodjanak békében!

 


Hogy örömhír is legyen a héten a szomorúság után, képeket kaptunk Daisy-ről, aki a Futrinka Egyesület által utazott ki Németországba:

A Futrinka utca Kutyavédő Egyesület keretein belül működő Tacskó Fajtamentés életéről rendszeresen olvashatunk a http://tacskosos.blogspot.com blogon. Most Bodza néni történetével is frissült, aki tőlünk került 2005-ben szerető, igazi tacskós Gazdihoz:
http://tacskosos.blogspot.com/