Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Március havi összefoglaló

2010.03.30

 

Az elmúlt hónapban sok kutya került a telepre, akik közül néhányukra már rá is mosolyog a szerencse: Guru, a pumi keverék, Bingó, a Jack Russel terrier keverék, és Beethoven, a leonbergi keverék óriás, hamarosan Németországba utazhatnak egy szebb élet reményében. Nekik nem kellett sokat várniuk a telepen.  Garfield is velük tart, akit közel fél év után végre sikerült a Gyepinek pórázra venni!!

Sok olyan új kutya is került be, akiknek viszont még új gazdit keresünk. Bővebb információk és képek a Fotóalbum menüpont alatt!

Dante

3-4 éves nagytestű, hosszúszőrű német juhászkutya keverék kan. 03.03-án került be Szentendre, Kalászi útról. Ismertetőjegye, hogy hiányzik a fél füle.

 

 

Zénó

Középkorú és középtermetű keverék kan, 03.18-án került be Szentendre, Szívárvány utcából. Régebbi elvesztés lehet, mert már egy ideje etetgette egy hölgy. Nagyon félénk, még neki sem sikerült megsimogatni őt.

 

Bagira

1 év körüli keverék kan. Pomázról, a Tavasz utcából került be 03. 23-án.


 


Cooper

1 év körüli keverék kan. Pomázról került be, a Tavasz utcából 03. 23-án.


 

 


Dominó

Idős, fajtatiszta dalmata kan, aki ivartalanított. Pomázról került be, a Kossuth Lajos utcából 03.25-én.
Eredeti gazdájuk, vagy leendő örökbefogadók jelentkezését várjuk!

Érd: 06-20-931-69-48

És most pár hír a régebbi lakóinkról. Készítettünk Oliról néhány videót, amelyek szemléltetik, hogy mennyire jóindulatú, megbízható azokkal az emberekkel, akiket ismer és elfogad. Rajongva tud szeretni. 2 éve vár az igazira, akit nem rettent el, hogy a kenneljét hevesen védelmezi. Leendő gazdiját is ilyen bátran és hevesen védelmezné, igazi hű társat és testőrt lelne benne!

Az első videó:

http://videa.hu/videok/allatok/oli-gazdit-keres-kutya-VUNq4rXkwg3yek3r

A második videó:

http://videa.hu/videok/allatok/oli-gazdit-keres-2.-kutya-GKKFQn4gPeZfiwc9

Héra, a meseszép fajtatiszta németjuhász szuka visszaköltözött a telepre. Sokkal több foglalkozást igényelne, mint amit a volt gazdi biztosítani tudott számára.
Ivartalanított, chipezett, oltott fajtatiszta németjuhász szuka, új, sportos, aktív gazdit keres.

 

És az elmúlt időszak legnagyobb sikersztorija! TATA!!!Március elején egy rendkívül idős, fogatlan, süket tacskó keverék apóka került a telepre. Látszott rajta és a nyakörvén, hogy szerető gazdija van, aki ápolta, de Tatus elindult csajozni, átkelt a 11-es főúton és nem talált haza, így került a telepre. Ő azonban azon ritka és szerencsés idős kutyák közé tartozott, akit nem kidobtak meghalni, hanem keresték, így szerető gazdija rá is talált a telepen. Tata, akinek eredeti neve Fickó, 1992. márciusában született. És már otthon alszik eredeti családjában!

 

Az újra-egymásratalálás pillanata:

,

 

És akkor most az egykori védenceinkről egy kis hírmorzsa:

 

Vilikéről kaptunk képeket, aki a Futrinka Egyesület gondozásában szocializálódik szépen és várja leendő gazdiját. Sokat fejlődött, köszönjük szépen!

 

És Lauráról kaptunk gazdis képeket Németországból. További képek az Akiknek már sikerült menüpont alatt!